Twin Spin
Twin Spin

Är du sugen på att spela ett nytt spel? Om du inte redan har gjort det kan du testa Twin Spin från den populära och svenska speltillverkaren NetEnt. Det här är en relativt enkel spelautomat som består av fem hjul, tre rader och har hela 243 vinstlinjer. Spelet har även en RTP på 96,6 %.

Ett roligt spel

I denna slot står klassiska kortsymboler, men även andra klassiska symboler så som körsbär, bjällror och diamanter, i fokus. Mest värd av standardsymbolerna är den gnistrande diamanten. Du kan välja att spela med mellan 1 och 10 mynt per linje och värdet på mynten sträcker sig mellan 0,01 och 0,5. Med dess enkla tema och innehåll kan detta snabbt bli en favorit hos dig!

Bonusar och funktioner

Håll lite extra utkik efter symbolen med texten wild på, då denna agerar wildsymbol i spelet. I denna slot innebär det att den symbolen ersätter alla andra symboler för att skapa vinnande kombinationer till dig. En annan funktion är Twin Reel Feature. Det innebär att två, tre, fyra eller till och med fem hjul kan bli identiska, vilket i sin tur belönar dig ordentligt.

Kom igång idag

Att spela Twin Spin är mycket enkelt, och det finns inte så många krångliga regler att hålla koll på. Du kan börja med att spela automaten gratis, det vill säga utan riktiga insatser, för att känna på hur den känns. För att komma igång behöver du bara välja nivå och myntinsats och sedan klicka på starknappen i mitten av spelet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *